Gradska hronika

Pirotska policija uhapsila vinovnika “podmetnutih bombi” u “Tajersu”

Pripadnici pirotske policije uhapsili su N.V.(1991.), iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

 

On se sumnjiči da je jutros “sms” porukom  poslatom  obezbeđenju   kompanije “Tigar tajers”, poručio da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati. Nakon toga radnici su evakuisani, policija je pretražila sve pogone i krug preduzeća i nije pronašla nikakvu eksplozivnu napravu. Kako saopštavaju iz “Tajersa” proizvodnja će početi sutra ujutro u šest časova, a isporuke prema kupcima kreću već oko 18 časova.

Vinovnik ovog neshvatljivog  postupka ostaće u pritvoru narednih 48 sati, nakon čega če biti predat osnovnom tužilaštvu.  Šteta zbog jednodnevnog zastoja u proizvodnji je ogromna.

 

Normalizuje se proizvodnja, isporuke ka kupcima krenule već večeras

Policijska uprava Pirot je posle detaljne pretrage potvrdila da se u krugu fabrike Tigar Tyres ne nalazi bilo kakva ekspolozivna naprava i da se može nastaviti sa proizvodnim i svim drugim aktivnostima u fabrici.

Tigar Tyres će ponovo pokrenuti proizvodnju i planirano je da puna proizvodna aktivnost bude postignuta sutra ujutru u 6:00, u prvoj smeni. Isporuke prema kupcima će biti pokrenute već večeras u 18:00, saopštila je ova kompanija.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker