Gradska hronika

Pirotska bolnica nastavna baza Medicinskog fakulteta

Direktor Opšte bolnice u Pirotu dr Goran Petrović potpisao je ugovor sa Medicinskih fakultetom u Nišu koji predviđa da nakon višegodišnje pauze pirotska bolnica ponovo postane nastavno-naučna baza Medicinskog fakulteta u Nišu.

dr petrovic

Kako je direktor Petrović izjavio na današnjoj konferenciji za novinare, ovaj ugovor puno znači za sve zaposlene u Opštoj bolnici u Pirotu, jer će pirotski lekari sada imati direktan kontakt sa profesorima sa Medicinskog fakulteta iz Niša što će dovesti do njihovog upoznavanja sa savremenim metodama lečena.

-Naši lekari će samim tim biti bolje edukovani i to novostečeno znanje primenjivati u svakodnevnom radu što će svakako dovesti i do povećanja kvaliteta usluga koje pružamo našim pacijentima-kazao je dr Petrović.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

 

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Goran Petrov(ic) vrhunski strucnjak iz oblasti urologije i menadzmenta u zdravstvu, bio je idealan kandidat za novog direktora pirotske bolnice. Za razliku od svojih prethodnika, na mesto direktora je imenovan kao nestranacka licnost i kao lekar koji ima puno iskustva u upravljanju velikom zdravstvenom ustanovom.U svom dosadasnjem radu je sa svojim kolegama uvek bio u sjajnim odnosima i kao takav je odlican za sprovodjenje nove kadrovske politike u pirotskoj bolnici.On ce sigurno preporoditi pirotsko zdravstvo…

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker