Plivanje za Časni krst organizovano po 15. jubilarni put u Pirotu, svake godine sve više plivača

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić čestitao je svim odvažnim momcima i jednoj devojci koja se takođe odvažila da učestvuje i pliva u ledenom Gradskom kupalištu, sa koga je pre plivanja čamcem morao da se probije led.  Vasić je pozdravom “Bog se javi” čestitao svima praznik, a svim učesnicima čestitao na hrabrosti i požrtvovanju.

-Posebno svaka čast devojci. Ovo je 15. jubilarni put. Počeli smo 2004. na Nišavi, evo nekoliko godina ovde na kupalištu i svake godine nas je sve više i više-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

 

 

 

Mileni Tričković Časni krst – rekordan broj plivača na Bogojavljenje u Pirotu

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1