Plivanje za Časni krst na Gradskom kupalištu

Podelite

Sutra će u jutarnjim časovima biti organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst, povodom velikog hrišćanskog praznika Bogojavljanja. Nakon litija iz obe gradske crkve, koje iz crkava kreću nakon liturgija u 10:30, plivanje za Časni krst će biti organizovano na Gradskom kupalištu, a do sada je prijavljeno četrdesetak odvažnih mladića koji će se po ledenom vremenu nadmetati za Časni krst u 11 sati.

Po rečima protonamesnika i starešine Tijabarske crkve, liturgija počinje u 8 sati, nakon čega u 10:30 litije kreću ka Ljubavnom mostu, gde se sastaje sa litijom iz Pazarske crkve.

wpid-rekordan-broj-plivaca.jpeg

Prilog-TV Pirot

foto Aleksandar Ćirić

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1