Gradska hronika

Piroćanka vicešampion Srbije u fitnesu

Rođena Piroćanka Sandra Dimitrov postala je vicešampion Srbije u disciplini “Miss fintess model +168”, na takmičenju koje je održano u Ćupriji pod patronatom Međunarodne bodibilding i fitnes federacije(IBFF). Sandra je rođena Piroćanka, ima 27 godina, živi u Beogradu a po zanimanju je policajac. 

sandra dimitrov (1)

Kako je kazala Pirotskim vestima, ovo joj je prvo takmičenje.

-Uteretanu sam prvo krenula rekreativno da bih malo smršala jer sam se naglo bila ugojila kad sam počela da radim. Onda mesec po mesec počela sam da se navikavam na treninge i da mi ulaze u krv, mada svega toga ne bi bilo tako da tada nisam imala dečka koji je bodibilder i koji me je uputio u sve to. Uz njega sam mnogo stvari naučila o ovom sportu. I sve je to bilo rekreativno do zimus, tada sam prestala da treniram na 2 meseca i jednog jutra sam ustala i rekla nastavljaš dalje i spremaš se za takmičenje. Tu su onda počeli naporni treninzi, ustajala sam ujutru u 7 da bih išla na trening jer sam na posao išla svakim danom od 12:30 i nisam imala kad da treniram osim ujutru. Dijeta je bila rigorozna, i naporna. Ja obožavam slatko i to mi je najteže palo da ga se odreknem. Jesti jednoličnu hranu ni malo nije lako, bilo je dana kada sam bila na nula ugljenih hidrata i tada mozak ne funkcioniše baš najbolje. Nedelju dana pred samo takmičenje mi je bilo najgore. Izbacivanje vode i soli, ruke su mi se tresle, imala grčeve, ali sve je to zanemareno onog trenutka kada sam osvojila medalju. Iskreno nisam je očekivala jer mi je bilo prvo takmičenje, imala sam na umu samo da izadjem, da probijem led pa na dalje će biti bolje. Pozing koji je jako bitan na bini ja nisam vežbala, i kada sam izašla na binu u glavi mi je bilo samo da se ne izblamiram, ne sapletem i slično-priča za Pirotske vesti Sandra i dodaje:

-Sve u svemu oduševljena sam i devojkama koje su se sa mnom takmičile, svaka je bila dobra i svaka se kao i ja trudila. Odricanja je mnogo, jer treba se hraniti na svaka tri sata a to je potrebno izvesti i kada nisi kod kuce-kaže Dimitrova.

sandra dimitrov (2)

Sandra kaže da će ubrzo početi sa pripremama za naredno takmičenje.

-Što se planova za dalje tiče, sada dok se neke devojke spremaju za leto da budu što vitkije ja krećem na masu, da bih za oktobarsko takmičenje povećala mišiće i malo se bolje spremila. Pa se nadam da će i tada biti osvojena neka medalja ponovo-zaključuje Sandra.

sandra dimitrov (3)

Fotografije Mili Kotlo

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker