Ostale vesti

Piroćanci piju Grand kafu i uživaju u vrednim poklonima

Program lojalnosti Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ koji traje do 1. decembra,  izazvao je veliko interesovanje javnosti, pa se ovih dana dnevno podeli i po nekoliko hiljada poklona.

pokloni 3„Različite su količine podignutih poklona po gradovima, ali generalno u celoj Srbiji je veliko interesovanje za učešće u programu lojalnosti. To nam govori i o navikama potrošača, ali i o tome da su ljudi u širom zemlje prihvatili ovu akciju kao odličnu priliku da na poklon dobiju veoma vredno posuđe, koje će im i te kako koristiti u domaćinstvu. U Pirotu je i to u jednoj prodavnici do sada podeljeno nekoliko hiljada poklona, što ovaj grad čini četvrtim u Srbiji po broju podeljenih poklona,  i još jednom  pokazuje da su Piroćanci naši verni potrošači, što nam je veoma drago,“ kažu u Grand kafi.

Kampanja „Vidim ti siguran dobitak“ traje do 1. decembra što je ujedno i krajnji rok za podizanje poklona. Iz Grand kafe poručuju da ima dovoljno poklona i savetuju da se ne čeka krajnji rok, već da svi koji su sakupili poene podignu svoj poklon u jednoj od prodavnica Metalca širom Srbije.

„Kada smo razmišljali o programu lojalnosti imali smo za cilj da nagradimo naše verne potrošače. Dva meseca koliko traje program lojalnosti, sasvim je dovoljan rok da oni koji redovno piju Grand kafu sakupe poene barem za jedan od vrednih poklona. Naravno, ako se udruže sa komšinicom, rođakom, kolegama ili najboljom prijateljicom to skupljanje poena je još brže i zabavnije,“ poručuju iz Grand kafe.

pokloni 2Prema izveštajima sa prodajnih mesta Metalca, potrošači su u početku najviše sakupljali  za duboki tiganj interesantan mladim domaćicama ili za duboku tavu sa poklopcem za iskusne sladokusce, ali kako se kampanja približava kraju, pokazuje se da za sve vredne Grand kafa poklone među vernim potrošačima postoji podjednako interesovanje.

Više informacija o programu lojalnosti Grand kafe mogu se pronaći na  www.grandkafa.com

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker