Gradska hronika

Piroćanci naučili kako se pravilno toči pivo

Danas je u centru grada “Jelen pivo” organizovalo jedinstveni događaj namenjen građanima Pirota u okviru koga su svi zainteresovani punoletni građani od promoterki “Jelena” mogli da nauče kako se pravilno toči pivo, da se nadmetaju u pikadu, stonom fudbalu, kao i u jačini šuta.

Najbolji u ovim disciplinama dobili su poklone. Prelepe promoterke velikog broju Piroćanaca otkrile su i “tajnu” pravilnog točenja piva.

-Čaša najpre treba da se nagne ka točilici ili flaši, a zatim da se polako ispravlja kako se čaša puni-kazala je prelepa promoterka, koja je nakon uspešno savladanog “kursa” svim “polaznicima” dala i prigodne diplome.

_DSC2009Ovoj manifestaciji prisustvovali su i čelnici lokalne samouprave.

-Zahvaljujem se u ime svih građana Pirota na ovom lepom druženju koje je organizovala Apatinska pivara i nadam se da ćemo i ubuduće sarađivati u sličnim akcijama, na obostrano zadovoljstvo- naglasio je Aleksandar Z. Ćirić, zamenik predsednika SO Pirot, koji je i sam učestvovao u ovim disciplinama i ostvario jedan od najboljih rezultata u jačini šuta od 94 kilometara na sat.  

_DSC2013Brend koordinator za Jelen pivo Mario Milovanović kazao je da je ovo drugi boravak ekipe ove kompanije u Pirotu, a pre nekoliko meseci na Planinarskom domu postavljeno je i dečje igralište.

-Pokretanjem akcije „Jelen časti“ želeli smo da se zahvalimo lokalnoj samoupravi i građanima na podršci  i pružimo im potpuno novo i jedinstveno iskustvo u ”Jelen mini gradu-istakao je Milovanović._DSC2006

tekst i fotografije  Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker