Gradska hronika

Pijani vozač pokosio pešaka i banderu

Noćas se kod Železničke stanice, na putu ka naselju Radin dol, nedaleko od naselaja Šesti kolosek, dogodila teška saobraćajna nezgoda kada je vozač M.P. iz naselja Radin dol, usled prebrze vožnje izgubio kontrolu nad automobilom marka “pežo 307” nakon čega je udario najpre u banderu koja je od siline udara oborena, a zatim i u pešaka, sredovečnu ženu I.M. iz naselja Radin dol, koja je sa teškim povredama po celom telu odmah transportovana u pirotsku bolnicu kako bi je lekari zbrinuli.

ACA_7249_resize

Na mesto nezgode je odmah došla policija koja je, kako Pirotske vesti saznaju, vozaču izmerila prisustvo alkohola u krvi od 1.49 promila, zbog čega je vozač odmah po završenom uviđaju zadržan u policjii na trežnjenju a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prijave.

ACA_7263_resize

Kako je Pirotskim vestima kazao jedan od taksista koji se kretao istim putem, i koji je među prvima naišao na mesto nesreće, vozač pežoa kretao se ogromnom brzinom.

-Kretao sam se ka Radin dolu, kada me je vozeći ogromnom brzinom bukvalno “oduvao” ovaj automobil, a ubrzo sam čuo i strahovit udarac-kaže ovaj taksista koji nije želeo da mu se pominje ime.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker