Sport

Pet medalja za “Crne kobre”

Kik boks klub „Crna Kobra“ učestvovao je na internacionalnom takmičenju koje je održano u Sofiji, Bugarska 8. marta 2014. godine, u organizaciji Bugarske kung  fu federacije. Kik boks klub „Crna Kobra“ nastupio je sa 6 takmičara u disciplini lajt kontakt.

 crna kobra (2)

Pet takmičara Kik boks kluba „Crna Kobra“ osvojilo je medalje na ovom takmičenju (1 zlatna, 3 srebrne i 1 bronzana). Takođe, Kik boks klub „Crna Kobra“ dobio je pehar od strane Bugarske kungfu federacije i proglašen je za najbolji klub na takmičenju sa najviše osvojenih medalja.

 U kategoriji seniora, preko 18 godina, takmičar Kik boks kluba „Crna Kobra“  Aleksandar Rangelov osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 90kg, Aleksandar Gligorov i Dejan Krstev srebrnu medalju i Radisav Krstić bronzanu medalju. U kategoriji juniora, do 18 godina, David Nikolov osvojio je srebrnu medalju dok je Darko Jovanović ostao bez medalje izgubivši u četvrtfinalu od Emanuil Stefanova takmičara iz Bugarske. Takmičenje je obuhvatalo razne stilove borbe kao što su kik boks, kungfu, sanda, MMA i sl. Takmičarski tim predvodili su treneri Goran Krstić i Saša Pešić. Na ovaj dan pre 14 godina Kik boks klub „Crna Kobra“, koji se tada zvao Kungfu Vušu klub „Crna Kobra“, je održao prvi trening u kungfu sportu u osnovnoj školi „8.septembar“ u Pirotu.

crna kobra (1)

Saopštenje kluba

Foto arhiva kluba

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker