Kultura

Pero Deformero i Bjesovi na desetom Osveženje festu oduševili publiku

[tps_footer][/tps_footer]

Na desetom po redu Osveženje festu, koji je sinoć održan na Omladinskom stadionu nastupili su poznati domaći bendovi Pero Deformero i Bjesovi. Festival je otvorio bend Rusty strings iz Pirota, bluz atrakcija, nastupio je i bend Crveni karton nakon čega su se na binu popeli momci iz benda Pero Deformero, koji je poznat po parodiji na brojne domaće izvođače turbo folk i ostale kič i šund muzike, koja je nažalost preplavila naše tržište. 

Pre nastupa Bjesova publici se obratio organizator festivala Miloš Colić. On se zahvalio publici na podršci festivalu svih ovih godina, jer je upravo zahvaljujući toj podršci festival rastao iz godine u godinu.

Tradicionalno fantastični Bjesovi oduševili su ljubitelje tvrdog zvuka svih generacija, posebno one malo starije koji su odrastali uz večne hitove poput “Avioni pevaju”, “Ona te voli”, “U osvit zadnjeg dana”, “Gavran” i mnoge druge.

Festival je održan u okviru Pirotskog kulturnog leta, uz podršku Sportskog centra Pirot a pod pokroviteljstvom Grada Pirota.

Nakon kultnih Bjesova nastupio je DJ Codex.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker