Otvorena nova apoteka u Pirotu

U Pirotu je danas, u ulici Lava Tolstoja, otvorena nova apoteka, koja će poslovati u okviru Apotekarske ustanove Pirot. Ovo je deseta apoteka koja radi u okviru Apotekarske ustanove, šesta u samom gradu.

Na otvaranju apoteke, gradonačelnik Vladan Vasić kazao je da Apotekarska ustanova Pirot uspešno posluje i da je mnogo apoteka otvoreno poslednjih godina.

-Uslovi za poslovanje Apotekarskih ustanova su se značajno promenili i mnogo apotekarskih ustanova u Srbiji posluje sve gore i gore. To nije slučaj sa pirotskom Apotekarskom ustanovom što je za svaku pohvalu i ja im želim da dugo godina posluju uspešno kao i do sada-kazao je gradonačelnik Vasić.

apoteka_1

Direktorka Apotekarske ustanove Pirot Slađana Zlatković kazala je da je ovo još jedna u nizu koraka Apotekarske ustanove Pirot ka približavanju korisnicima.

-Trudili smo se da se što više približimo korisnicima i pružimo im stručnu pomoć. Svega toga ne bi bilo da nije bilo ogromne podrške i pomoći lokalne samouprave koja je prepoznala značaj Apotekarske ustanove Pirot-kazala je direktorka Zlatković.

apoteka_2

1 Komentar

  1. nela

    30.09.2016. at 14:45

    totalna bezobzirnost izgraditi nekome apoteku ispred prozora, cista bahatost pogotovu ako vam je deseta po redu !!!sramota!!!!

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar