Gradska hronika

Otvara se konsultativni centar Ekonomskog fakulteta iz Niša

Ekonomski fakultet iz Niša i Opština Pirot dogovorili su, izlazeći u susret budućim studentima i njihovim roditeljima iz Pirota i okoline, da se u školskoj 2014/2015. godini otvori Konsultativni centar Ekonomskog fakulteta u Pirotu.

ekonomski fakultet nis upis

Na ovaj način studenti mogu u svom gradu steći sva potrebna znanja iz oblasti ekonomije i dobiti diplomu Ekonomskog fakulteta iz Niša. Pozivamo buduće studente da iskoriste ovu mogućnost i da svoje dalje školovanje nastave u Pirotu i na ovaj način značajno smanje troškove svog studiranja.

Proces prijavljivanja za upis na fakultet i polaganje prijemnog ispita održaće se u Nišu, a od 1.oktobra i početka nove akademske školske godine, celokupan proces nastave i polaganja ispita biće u Pirotu. Nastava će se odvijati prema akreditovanom planu i programu Ekonomskog fakulteta koji je koncipiran na savremenim osnovama, po ugledu na nastavne planove ekonomije i menedžmenta tržišno razvijenih zemalja i usaglašen je sa zahtevima Bolonjske deklaracije. Nakon završetka studija, studenti dobijaju diplomu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Saopštenje opštine Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker