Kultura

“Osveženje” u Pirotu za tri dana

Deveti Festival autorskog stvaralaštva mladih „Osveženje fest“ biće održan 13. avgusta u pirotskoj Tvrđavi. Ovogodišnji festival je u znaku hip-hop i elektronske muzike, a okuplja mlade hip-hopere i dugogodišnje majstore svog “zanata”. Do 2 sata posle ponoći nastupiće Mixa i Minja, Bed Copy, Stereo Banana, DJ Bohemian.  

osvezenje01

Posle zvaničnog otvaranja festivala u 20:30 sati prvi pred publiku izlaze “Mixa & Minja”, mladi entuzijastični hip-hoperi. Dobro znani sastav Bad Copy nastupa od 22:00, a oni će publiku u 23:15 prepustiti Nišlijama. Naopak i Nemus, članovi sastava Stereo Banana drugi put dolaze u Pirot, a za “Osveženje fest” pripremili su se na nedavno završenom “Love festu”. DJ Bohemian zadužen je za dobru atmosferu od 00:20.

Naizdržljiviji mogu da nastave istim tempom posle 2 sata uz DJ-a, “Half-time pub” rezervisan je do 4 izjutra za publiku festivala “Osveženje”.

osvezenje

Karte su u pretprodaji do petka po ceni od 250 dinara u kafe baru „Baš Čelik“ i na pultu u centru grada. Cena ulaznice na dan festivala je 350 dinara.

Festival organizuje Udruženje “Osveženje” u saradnji sa Kancelarijom za mlade Pirot, a pod pokroviteljstvom Grada Pirota. “Osveženje fest” jedan je od programa Pirotskog kulturo-sportskog leta, koji su pomogli i Dom kulture Pirot i JPK “Komunalac”.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker