Kultura

Osveženje ipak bez Negativa

Organizatori festivala Osveženje saopštili su da na ovogodišnjem sedmom po redu festivalu koji će se održati 9. avgusta na tvrđavi na Kaleu ipak neće biti nastupa grupe Negativ. “Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je nastup benda Negativ otkazan iz privatnih razloga članova benda. Uskoro ćemo objaviti ko će zauzeti mesto headlinera ove godine”, saopštili su večeras organizatori Osveženje festa.


plakat negativ copy

Do sada su učešće na festivalu potvrdili Downslot (Sofija), Fluid Underground (Vlasotince), Legacy (Pirot) a posetioce će nakom nastupa bendova zabavljati DJ Bohemian. 

Cilj organizatora “UG Osveženje” svih ovih godina je bio da ugosti najveća imena savremene domaće rok scene i da na taj način zadovolji potrebe lokalne publike, ali i da promoviše manje afirmisane domaće bendove i da kroz učešće stranih regionalnih bendova podstakne iste na povezivanje, saradnju, razmene iskustava i naravno druženje. 

Program počinje u 20h, a po tradiciji, festival će otvoriti lokalni bend. Ove godine je to heavy metal bend Legacy čiji su se članovi posle duže pauze ponovo okupili, spremili nove pesme a ovih dana objavljuju i novi spot.

Festival su podržali Skupština opštine Pirot i Ministarstvo omladine i sporta.

Cena ulaznice je 300 dinara.

A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker