Sneg u Pirotu ne prestaje, snežni pokrivač preko 30 centimetara (VIDEO)

Podelite

Sneg koji u Pirotu pada duže od 16 sati i dalje ne prestaje da pada. Snežni pokrivač u gradu je preko 30 centimetara, dok je van grada i na Staroj planini i duplo viši. Pogledajte kakva je danas bila atmosfera u gradu. Po prognozama, sneg će padati sve do dva sata ujutru. 

 

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: Sneg u Pirotu ne prestaje, snežni pokrivač preko 30 centimetara (VIDEO) - Vugla

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1