Predstavljen program EU PRO – pomoć preduzetnicima

Podelite

Danas je u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot održan informativni sastanak na kome je velikom broju zainteresovanih vlasnika malih firmi i preduzetnika predstavljen program EU PRO.

 Ukupan budžet za dodelu bespovratnih sredstava na nivou cele zemlje je 4,5 miliona evra. Ovaj trogodišnji program sprovodi Kancelarija Ujedinjenh nacija za projektne usluge u saradnji sa Vladom Republike Srbije. Među 99 opština i gradova uključenih u ovaj program su i Pirot i opštine Pirotskog okruga.

Enis Ujkanović, iz organizacije EU PRO kazao je da su uslovi da bi preduzetnici mogli da učestvuju u programu da su registrovani u periodu od 2013. do 2017. godine, da su registrovani za proizvodnju i pružanje usluga i da su u 2017. godini imali pozitivan poslovni rezultat.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1