Planinarski dom – spas od letnje žege

Podelite

Na svega 12 kilometra od centra grada put Visoka, Planinarski dom  jednako je  lep zimi i leti. Stoletne bukve, ali i zimzelena šuma ovih dana su pravi spas za one kojima sunce baš i ne prija.

hladovina

Ovu destinaciju lekari preporučuju svima koji pate od plućnih bolesti, ali i kardiovaskularnih problema i takozvanigh menađžerskih bolesti. Hotel “StarA”,  ok0nsnica je ugostiteljstva u ovom delu Visoka. Poznat je po boravku i visinskim  pripremama mnogobrojnih  sportskih ekipa, ali i sportske košarkaške  elite u nekadašnjoj SFRJ.  Uz bajkovite predele, tu su i sportski tereni, staze, ali i smeštaj kakav se samo poželeti može.

pl dom livade

-Uz osnovne usluge koje se podrazumevaju, gostima obezbeđujemo i prevoz do grada i nazad,besplatan internet, pranje, peglanje i sušenje veša i ostale usluge-kažu u upravi hotela.

recepcija

Pun pansion  košta 2.700 dinara, polupansion 2.050 a dnevni odmor 1.500 dinara. Cene apartmana su 3.510 i 4.460 dinara-u zavisnosti od kategorije sobe i broja kreveta.

Podelite

1 Komentar

  1. Vitomir

    26.07.2016. at 15:50

    Da li ima dvokrevetnih soba sa kupatilom u blizini hotela u privatnom smeštaju? Ima li označenih planinarskih staza? Ima li pešaćka staza do Zavojskog jezera?

    Planinar iz Vojvodine

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1