Kako pravilno montirati auto-sedište za bebe? (VIDEO)

Podelite

Danas je u Svečanoj sali Gradske uprave, u organizaciji Grada i Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Pirota održano predavanje budućim roditeljima o važnosti korišćenja auto-sedišta za bebe. Kako su kazali stručnjaci, Srbija je među zemljama gde se bebe i deca u nedovoljnom procentu voze u auto-sedištima, a upravo ta činjenica dovodi do fatalnih ishoda među najmlađom populacijom prilikom saobraćajnih nezgoda. Od ogromne važnosti je pravilno vezivanje auto-sedišta i pravilno korišćenje jer je loše vezano sedište isto kao i da ga nema. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1