ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom dodeljuje besplatno školovanje najuspešnijim đacima generacije

Podelite

Lepe vesti za najuspešnije maturante koji su se ove godine okitili titulom đaka generacije. ITAcademy​u saradnji sa ​Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića dodeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

I ove godine, sedamnaestu godinu zaredom, na Belom dvoru održan je svečani prijem za maturante i njihove roditelje. Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ugostio je preko 600 maturanata. Dobrodošlicu su im poželeli i generalni direktor kompanije LINK group Nikola Subotić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar prosvete i kulture Republike Srpske doktor DaneMalešević.

 

Prijava za besplatno školovanje otvorena do 15.jula

 

Svi zainteresovani đaci generacije treba da ​pošalju svoju prijavu najkasnije do 15. jula​, a potom će stručna komisija na osnovu motivacionih pisama doneti odluku ko će biti nagrađen besplatnimškolovanjem.

 

–     Našamisijajedapomažemoljudimadabuduuspešnijiizatovećdrugugodinu zaredom dodeljujemo 25 besplatnih školovanja, i to za naše najtraženije programe na ITAcademy. Najbolji đaci iz Republike Srpske i Srbije imaju priliku da konkurišu. Pročitaćemo njihova motivaciona pisma, odlučiti ko su to najbolji među najboljima i ko će dobiti priliku da narednih godinu dana sa nama uči i napreduje – rekao je Nikola Subotić, generalni menadžer kompanije LINKgroup.

 

Imena pobednika biće objavljena 30. jula ​na ovoj stranici​, a svečana dodela besplatnih školovanjabićeodržana5.septembraod17časovanaBelomdvoru.

 

Školovanje za najtraženija ITzanimanja

 

Najuspešniji maturanti moći će da biraju program na ITAcademy, a školovaće se online, putemnajsavremenijeDistanceLearningplatformezaučenjenadaljinu.

 

Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odseka, koji sadrže ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – ​Programiranje​, Dizajn​,​ITbusiness​,​Administracija​,​3DdizajniAutoCAD​i​MobileDevelopment.

 

ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbeđuje znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodnopriznatihsertifikata,kaoštosuOracle,Cisco,ZendPHPimnogidrugi.

 

Svi đaci generacije koji dobiju besplatno školovanje dobiće i svaku vrstu pomoći prilikom pronalaženja posla i biće im dostupni ​online testovi​pomoću kojih će moći u svakom trenutku da provere svoje znanje iz različitihoblasti.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1