Gradska uprava: Besplatne knjige

Podelite

Iz Gradske uprave Pirot, obaveštavaju roditelje trećeg deteta i korisnike novčane pomoći kod Centra za socijalni rad, da će i ove godine biti besplanih uđžbenika.

Dokumentacija za ostvarivanje ovog prava podnosi se u, Uslužnom centru GU od 15. januara do 15.aprila, na šalterima 12 i 13. Ova odluka grada Pirota, važi za decu osnovnoškolskog uzrasta.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1