Besplatni seminari Obrazovnog centra “Moj izbor”

Podelite

Obrazovni centar „Moj izbor“ organizuje besplatne seminare u Pirotu u periodu od ponedeljka 11.02. do petka 15.02, svakog radnog dana sa početkom od 20 sati. Seminari se organizuju u prostorijama obrazovnog centra u Tržnom centru „Soliter“ u centru grada, na prvom spratu. Tema seminara je profesionalno i lično usavršavanje, poboljšanje komunikacije na radnom mestu i u porodici, lakše postavljanje i ostvarenje ličnih i profesionalnih ciljeva, uspostavljanje korisnih i pozitivnih uverenja i sistema vrednosti kao i celokupno unapređivanje karijere.

Seminari su namenjeni prevashodno prosvetnim radnicima i učenicima, kao i privatnim preduzetnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje. Obrazovni centar „Moj izbor“ poziva profesore, nastavnike,
učitelje i učenike srednjih škola da prisustvuju jednom besplatnom seminaru u terminu koji im najviše odgovara zbog ograničenog broja mesta. Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem zvanične
fejsbuk stranice centra ili na broj: 064/ 030 36 35.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1