Gradska hronika

Osmakovo dobilo novu vodovodnu mrežu

Problem vodosnadbevanja meštani sela Osmakovo rešili su u saradnji sa JP “Vodovod i kanalizacija”, što bi mogao biti prvi korak ka boljoj i novoj saradnji, s obzirom da vodovodna mreža u ovom selu nije u sistemu gradskog vodovoda.

Koridor_radovi[1]Vodovodna mreža u selu Osmakovo urađena je 1972. godine, pa je samim tim posle 42 godine moralo da dođe do obnove mreže. Više puta se dešavalo da dođe do pucanja cevi i do nestanka vode, pa je to jedan od razloga zbog čega su meštani rešili da 400 metara azbesnih cevi zamene novim savremenim cevima. U tome im je pomoglo JP “Vodovod i kanalizacija”.

Drago mi je što su se meštani ovog sela dobro organizovali i kupili materijal, pa smo mi predlog da učestvujemo sa građevinskim i monterskim radovima naravno prihvatili, i samim tim napravili dobar partnerski odnos sa ovim selom, što je dobar preduslov da naša saradnja bude još bolja. Ova rekonstrukcija znači da će selo dobiti nov sistem vodovoda, što je veoma važno za sve one koji žive u njemu -izjavio je Zoran Nikolić direktor Vodovoda, prilikom obilaska radova.

Tekst – foto-ilustracija A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker