Lokalna samouprava

Opština Pirot pomaže Luki Liliću

Opština Pirot će putem Konkursa za finansiranje projekata za realizaciju Lokalnog plana akcije za decu Pirota sa 100.000 dinara pomoći Luki Liliću iz Pirota koji od rodjenja boluje od izuzetno teškog oblika cerebralne paralize koja mu je zahvatila sve ekstremitete.

_DSC3349_resizeLukini roditelji zbog loše finansijske situacije ne mogu da priušte specijalna kolica koja bi mu drastično povećala kvalitet života jer bi sa njima mogao da izađe napolje, bude sa drugarima i boravi u prirodi, dok je ovako već godinama praktično “osudjen” na boravak izmedju četiri zida.

 Opština Pirot će putem Konkursa za finansiranje projekata za realizaciju Lokalnog plana akcije za decu Pirota, sa 100.000 dinara finansijski pomoći Luki Liliću i njegovoj porodici. U okviru LPA između ostalog finansiramo, a posebam akcenat stavljamo na unapređenje položaja i prava dece sa smetnjama u razvoju, kao i na zdravstvenu zaštitu dece – izjavio je Pirotskim vestima Boban Nikolić, član Opštinskog veća.

_DSC3335_resizeSvi koji žele da pomognu porodici Lilić kako bi Luki kupili specijalna kolica mogu to da učine uplatom dobrovoljnog priloga na račun broj

205-1001548392176-53 kod Komercijalne banke na ime Lukinog oca Dejana Lilića.

Zbog zahteva posetilaca Pirotskih vesti klikom na link ispod možete preuzeti i podatke za uplate iz inostranstva:

Za uplate iz inostranstva

 

Tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker