Babušnica

Opština Babušnica raspisala javni poziv za privrednike u cilju realizacije mera energetske sanacije

U cilju realizacije Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, koji sufinansira Ministarstvo rudarstva i energetike, opština Babušnica raspisala je javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije – zamena stolarije, zamena kotla, ugradnja solarnih kolektora i izrada termoizolacije. Sve zainteresovane firme mogu preuzeti javni poziv sa celokupnom dokumentacijom na sledećem linku: https://www.babusnica.rs/index.php/konkursi-i-oglasi.

Pravilnikom o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova definisana je maksimalna prihvatljiva jedinična cena koju će sufinansirati Ministarstvo rudarstva i energetike i lokalna samouprava, ali ona ne predstavlja i krajnju cenu ponude privrednih subjekata. Jedinična cena može biti veća od cene definisane Pravilnikom. Cena iz Pravilnika predstavlja maksimalnu cenu sufinansiranja od strane Ministarstva rudartstva i energetike i lokalne samouprave, tako da cene koje privredni subjekati ponude u prijavnom obrascu služiće samo za rangiranje privrednih subjekata.

Pravilnik o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova objavljen je u „Skupštinskom pregledu opštine Babušnice“ broj 29 od 09.07.2021. godine i nalazi se nasledećem linku: https://www.babusnica.rs/images/dokumenti/Skupstinski_pregled/2021/SP_29_2021.pdf

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker