Gradska hronika

Opšta bolnica:dr Spasić ugradio pejsmejker!

Opšta Bolnica nastavlja sa uspešnim uvođenjem novih medicinskih procedura. Dr Srđan Spasić, internista, ugradio je prvi pejsmejker!

opsta bolnica

Dr Spasiću su, u ovom poduhvatu asistirali njegov kolega dr Vladimir Mitov, načelnik invazivne kardiologije iz Zaječara  sa svojim tehničkim timom.  Ovo je prva ugradnja pejsmejkera u našoj Bolnici, a pacijent se oseća dobro i nema nikakvih komplikacija.

Slične vesti

2 Comments

  1. Lekari u Nisu i na Dedinju urade po pet koronarografija i ugradnje stenta za jedan dan, o pejsmejkirama i baj-pasovima i da ne govorimo. I šta sad? Nego, zašto se ne zapošljava mladi kadar pa da se edukuje za razne dijagnosticke invazivne procedure kako ne bi napaceni i neupuceni narod “grada” Pirota čekao i bivao sikaniran po raznim Klinikama van našega “grada”. A da, zaboravio sam da su radna mesta rezervisana za maminu i tatinu decu, a da mi obični smrtnici nemamo više čemu da se nadamo u ovom privatizovanom “gradu”. Pišite malo o tome kako direktor bolnice zapošljava samo decu njegovih lekara i kako na konkursima nikad ne poziva kandidate na razgovor. Molim redakciju Pirotskih vesti da objavi komentar, kako bi bar neko pročitao i uvideo muku nas običnih lekara čiji su roditelji samo obični radnici ili penzioneri, čija diploma očigledno ne vredi isto kao i diploma nekog ko ima mamu i tatu u ovom “gradu”.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker