Sport

Omladinci Radničkog poraženi od Brodarca

Omladinci Radničkog završili su porazom jesenji deo sezone. Bele je ovoga puta savladao Brodarac rezultatom 0:4, na poluvremenu 0:3. Brodarac je na ovoj utakmici bio favorit, a Beli su, kako je trener Bata Mitrović kazao Pirotskim vestima, i na ovoj utakmici pokazali stare boljke pa je poraz bio neminovan. Ekipa će tokom zime, pred nastavak prvenstva na proleće, pretrpeti velike promene, igrači koji nisu pokazali ono što se od njih očekivalo neće više biti deo ekipe dok će se tražiti novi igrači koji će pomoći ekipi da se vrati u pobedničku formu, pružiće se šansa i mladim igračima, kaže Mitrović.

-Neslavan završetak polusezone, uprkos svim nastojanjima da bar na kraju bude onako kako bismo voleli da bude, nismo uspeli, iako smo danas bili kompletni, ali nismo uspeli da pokažemo nimalo onoga što bi zapravo trebali i što možemo. Greške nam se ponavljaju, nedostatak samopouzdanja, sami sebi dajemo golove, sve što su oni uradili je plod naših poklona. Nažalost, naše prilike, koje su danas bile retke, nismo uspeli da pretvorimo u golove-kaže Mitrović. Ipak, po njegovoj oceni, gosti su, iako je reč o apsolutnom favoritu i ekipi koja će se takmičiti u Evropi u narednom periodu, imali i na ovoj utakmici pomoć sudija.

-Prvenstvo počinje druge nedelje marta, sredinom januara počinju pripreme za nastavak sezone. Ekipa će morati da pretrpi izmene. Dosta igrača nisu pokazali ono što smo očekivali od njih i moraće da se traže neki drugi igrači koji će biti uspešniji, da pružimo šansu i mlađima da iskoristimo drugi deo sezone kako bi se stvorili uslovi da se, pored Kamenovića, pojavi još neki od mladih igrača da skrene pažnju na sebe-kazao je Mitrović.

 

foto Martin Nešić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker