Sport

Sedma pobeda u nizu omladinaca Radničkog

Omladinci FK Radnički nastavljaju da nižu pobede u Omladinskoj ligi RIS. Danas su “beli” bili domaćini Car Konstantinu. “Beli” su slavili na kraju rezultatom 3:1, a igrač utakmice bio je talentovani Darko Vasić, strelac dva gola.

_09-26-12.31.21

Nakon prvog poluvremena Radnički je vodio golovima Vasića u 27. i Ivkovića u 37. minutu. U 42. minutu Radnički je ostao bez igrača Rančića zbog crvenog kartona.

_09-26-12.30.30

Carići su smanjili iz penala na 2:1, da bi u 67. minutu nakon slobodnog udarca Darko Vasić, koji je bio najbolji igrač danas, svojim drugim golom postavio konačan rezultat – Radnički-Car Konstantin 3:1.

Trener Slobodan Đošev, kome je ovo bio prvi meč na klupi podmlatka Radničkog kazao je posle utakmice Pirotskim vestima da je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svojih pulena.

-Normalno je da dođe do opuštanja kod mladih igrača. Samozadovoljenje. Ima prostora da se radi sa ovom ekipom. Rezultat mora da bude plod igre, ovoga puta smo profitirali ali nismo pružili ono što moramo da pružimo moderan, kvalitetan fudbal. Radićemo na poboljšanjima u svim segmentima igre, ali sam optimista i mislim da ćemo uspeti-kazao je Đošev Pirotskim vestima.

omladinci radničkog_1

omladinci radničkog_4

omladinci radničkog_2

omladinci radničkog_3

Danas su i kadeti Radničkog igrali sa vršnjacima iz Niša i pobedili Car Konstantin sa 2:1.

ACA_5410

 foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker