Ostale vesti

Omladina Koalicije za Pirot darovala računar

Omladina Koalicije za Pirot darovala je lap top Nađi Petrović, učenici 6.razreda, kojoj je jako nedostajao računar da bi u potpunosti izvršavala svoje školske obaveze. Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje sprovodi GG “Koalicija za Pirot”.

Nađa je odličan đak, a njena majka Sonja, kao i njen deka nisu krili oduševljenje akcijom omladine Koalicije za Pirot.

-Oduševljeni smo ovim gestom, jer su stvorili mojoj Nađi bolje uslove za rad u školi, da bi više učila, trudila se, kako ne bi išla od drugarice do drugarice da koristi njihov kompjuter i hvala još jednom Koaliciji za Pirot za ovaj dar – izjavila je majka Sonja Petrović

Lider Koalicije za Pirot, Vladan Vasić, rekao je da su oni svesni da mladima treba dati šansu i da se ova grupa građana ne zalaže deklarativno za mlade, kao neke druge stranke.

-Dokaz za to je da je na 2. mestu na listi “Vladan Vasić-Koalicije za Pirot” student, od koga mnogo očekujemo u narednom periodu, i naravno da kad smo saznali za Nađin problem, samoorganizovali smo se i iz svojih sredstava kupili Nađi lap top, kojoj je bio neophodan. Želimo da mladi u Pirotu napreduju, i da u Pirotu imaju budućnost i spremni smo da izađemo uvek u susret onome kome je pomoć neophodna – rekao je Vasić.

Aleksa Ćirić, student i kandidat za odbornika na listi Koalicije za Pirot, izjavio je da je ovo samo još jedna u nizu akcija koje sprovodi Koalicija za Pirot i pozvao sve mlade ljude da podrže ovu listu kako bi zajedno sebi obezbedili stabilniju i bolju budućnost.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker