Kafe Friends na novoj lokaciji na veznom traktu, nekadašnjoj piceriji Lav

Podelite

Kafe Friends odnedavno se nalazi na novoj lokaciji, na Veznom traktu, u prostorijama nekadašnje picerije Lav. Na više od 130 kvadrata, u moderno opremljenom i prijatnom ambijentu možete uživati u vrhunskom espressu, piću, ali i doručkovati i prezalogajiti, i sve to po veoma popularnim cenama. U toku je priprema i letnje bašte koja će početi da radi već na proleće i dati celom ovom objektu jedinstven pečat.

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Plaćeni oglas

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1