Održana Skupština grada. Usvojen Završni račun velikom većinom

Na održanoj sednici Skupštine grada, odbornici su konstruktivnim radom i dijalogom usvojili sve predložene tačke dnevnog reda. Najznačajnija tačka – usvajanje Završnog računa, imala je 46 glasova ZA i 3 protiv. Odbornici SNS-a, podržali su svojim glasovima sve predložene teme, a pre početka sednice formirali su i novu odborničku grupu sa sedamnaestoro potpisnika, koju će ubuduće predvoditi Mimica Kostić Đorđević, dok će zamenik šefa odborničke grupe biti dr Sava Rančić.

– Zadovoljan sam održanom sednicom i radom svih odbornika. Pirot godinama pozitivno posluje, za razliku od mnogih drugih lokalnih samouprava i nastavićemo isto tako i u narednom periodu – izjavio je predsednik Skupštine grada, Milan Popović.

Novi šef odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, Mimica Kostić Đorđević, kazala je nakon održane sednice da je novoformirana odbornička grupa podržala sve predloge koji su se našli na dnevnom redu, u interesu grada i svih glasača Srpske napredne stranke.

Dimitrije Vidanović, šef odborničke grupe “Pirotska nova snaga”,  saopštio je u izjavi medijima da je danas odrađena Skupština koja je vrlo dobro tehnički pripremljena, i da je su odbornici ove grupe podržali sve tačke, sem tačaka u vezi Završnog računa i određivanje naknade članovima nadzornih odbora JP, uz konstataciju da su njihova ćetiri odbornika jedina opozicija vladajućoj većini.

U video prilogu pogledajte opširnije izjave Milana Popovića, Mimice Kostić Đorđević i Dimitrija Vidanovića.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar