Lokalna samouprava

Održana sednica Gradske skupštine, odbornici potvrdili mandate direktorima

Danas je održana sednica Gradske skupštine na kojoj su odbornici ogromnom većinom glasova usvojili brojne bitne odluke, poput strategije o povećanju bezbednosti saobraćaja u gradu, strategiju o zaštiti životne sredine, a odbornici su imenovali i nove-stare direktore Turističke organizaije Pirot, Sportskog centra Pirot, Galerije “Čedomir Krstić”, Javnog urbanističkog preduzeća i drugih ustanova. 

Predsednik Gradske skupštine Milan Popović kazao je medijima po završetku sednice da je današnje zasedanje bilo veoma efikasno i uspešno i da je proteklo u veoma konstruktivnoj atmosferi.

-Mislim da je ovo bila jedna od mirnijih sednica, diskusija je bilo, bile su konstruktivne, nikakvih svađa nije bilo, nikakvih tenzija tako da je ovo jedna od uspešnijih sednica u poslednje vreme-kazao je predsednik Popović.

Šef Odborničke grupe SNS Mimica Kostić Đorđević kazala je da je ova odbornička grupa podržala sve odluke na današnjoj sednici.

Predstavnik opozicione Pirotske nove snage Dimitrije Vidanović kazao je da odbornici ove političke grupacije nisu podržali izveštaj o budžetu za prvih devet meseci, jer se, kako je kazao “nisu ni pitali niti su uvaženi njihovi predlozi  kada je pravljen budžet.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker