Gradska hronika

Odluka o kupovini fabrike naredne nedelje!

“Link tekstil” investitor iz Turske, zainteresovan za kupovinu pirotske tekstilne fabrike, nakon više dolazaka u Pirot i sastanka u Ministarstvu privrede, svoju konačnu odluku o kupovini fabrike, doneće najkasnije do petka, 17.aprila, kazao je večeras Pirotskim vestima poverenik ASNS sindikata u ovoj fabrici Vladica Marinković.

Tokom današnjeg dana dobili smo informaciju iz Ministarstva privrede da je zainteresovani investitor dostavio plan tehnološkog procesa proizvodnje što nas raduje i uliva nam nadu da će na kraju, već do kraja naredne nedelje, doneti pozitivnu odluku – izjavio je Marinković.

Predstavnici turske firme su 29.decembra prošle godine, prvi put obišli pirotsku fabriku, sa predstavnicima lokalne samouprave i ministarstva privrede, što govori da investitor ozbiljno i detaljno analizira stanje u fabrici, ali i na tržištu, a svoju konačnu odluku doneće do petka 17.aprila.

Slične vesti

3 Comments

  1. Ocuta se mendzment nesto ovih dana! Drugi im traze poslove dok oni po ceo dan sede po kafici u grad! Verovatno se nadaju da ce dodje neki investitor, a oni ponovo da budu nezavisni strucnjaci i da budu menadzeri, i kad sve upropaste ponovo da budu predsednik opstine i ministar krivi. E to mi radnici necemo vise da dozvolimo. Dosta ste trazili krivce za svoju nesposobnost, svi do jednog, od generalnog, preko finansijskog, komercijalni …

    1. A bas taj finansijski strucnjak koji zastupa politiku socijalne pravde je nakon “uspesnog” oporavka fabrike, od skora svoje “znanje” daruje lokalnoj samoupravi, ostavivsi nas prvomajce na brodu koji tone!

  2. Bas me interesuje sledeca izjava,Samo mi nije jasno cemu sluzi g.d MASA FLEGAR,sve nesposobne figure POPUT svilareva .sotirova veljka vladice kod pauna su velicani i u javnost.rezultata nigde ali cekamo 24.april najnovija laz odlozeno rociste zbog turcina iz leskovca.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker