KulturaSrbija

Odbrojavanje počinje! Pogledajte trejler za dugoočekivanu seriju „Kosti“

Višemesečnom iščekivanju je došao kraj – serija „Kosti“ je spremna i pred publiku premijerno stiže 21. novembra 2020. godine u 20 časova na Prvom programu Radio-televizije Srbije. „Bosonoga produkcija“, koja zajedno sa RTS-om stoji iza ovog projekta, objavila je danas trejler i tako potvrdila da nas čeka najnapetija serijska jesen.

Nakon velikog uspeha serije i filma „Meso“, „Kosti“ dolaze kao drugi dio trilogije smeštene u Banjaluci. Snimane su tokom 2019. godine prema scenariju Nikole Pejakovića, u režiji Saše Hajdukovića, dok produkciju potpisuje Brankica Janković.

trejler serija kosti rts

U dve i po minute trejlera otkrivena su sjajna glumačka imena, njihova snažna emocija, ali i mali uvod u velike zaplete. „Gotovo godinu dana smo proveli u montaži, nastojeći da svaki minut finalnog sadržaja savršeno prikaže surovost realnosti koju ‘Kosti’ nose. Znamo da publika širom regije s nestrpljenjem iščekuje našu serijsku priču, a sada mogu sa sigurnošću reći – ‘Kosti’ će biti teške, ali i brutalno stvarne“, rekao je Hajduković.

Okosnicu priče čine dva lika s istim imenom – Kosta, koji se na različite načine i svaki u svom svetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrednosti. Dok Kosta Govoruša, izbeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da „sve ima tačku pucanja“ dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vreme imaju ličnu osvetu.

Glavne uloge tumače Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker