Gradska hronika

Od javnog wc-a do najlepšeg parka u gradu

Večeras su u parku kod Kalea, čija rekonstrukcija se uspešno privodi kraju, po prvi put upaljene sijalice ulične rasvete pa će od mračnog mesta i prostora koji je služio kao neka vrsta javnog wc-a ovaj prostor postati verovatno najlepši park u gradu kad se rekonstrukcija u potpunosti završi.

image

Rekonstrukciju parka radi JP “Komunalac”

Slične vesti

3 Comments

  1. I bilo je krajnje vreme da se nesto uradi s tim parkom.Sad zaista izgleda lepo i privlacno za setnju, nadam se da ce ostati tako !

  2. Prelepo stvarno. Ovo je nevoravtno lep park. Molim samo komunalac da stavi velike table na kojima ce da pise da je zabranjeno igranje fudbala po travnatim povrsinama, jer iste vrlo brzo postanu unistene i iskopane. Pogledajte smao sta rade deca u centru grada. Da me niko ne shvati pogresno, volim decu, i sam sam roditelj, ali mora se obratiti paznja na kultutu, vaspitanje i ponasanje. Pozivam gradsku vlast da se pozabavi ovom problemom, jer je jako ruzno videti roditelje koji sa decom sutiraju loptu po zelenim povrsinama gde ima i cveca i mladica, koje su vec na pola unistene i iskopane. Deca naravno nisu kriva, ali bi zato roditelji trebalo da vode racuna o tome, ako vec zele da vaspitavaju decu na ispravan nacin.
    Cuvajmo ovaj park. To je park svih nas Pirocanaca i ajde svi u njemu da uzivamo koliko moze. Daj da ne budemo divljaci, vec kulturni ljudi, sto verujem da jesmo.
    Pozdrav za sve moje Pirocance i cuvajmo Pirot. Ne kazu dzaba ljudi sa strane da je ovo jedan od najlepsih malih gradova koje su posetili i da je jako podseca na neke male americke i kandske gradove.

  3. Jeste lepo, ali to nece nadoknaditi unistavanje parka u centru i one hladovine. Previse su neki zeleli da licimo na neke vece gradove ali je to sve njima na cast

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker