Gradska hronika

Obeležena slava Doma kulture

Danas je u Klubu Doma kulture u prisustvu velikog broja zvanica obeležen Sveti Jovan-slava Doma kulture._DSC7178

Direktor Doma kulture Miško Ćirić zahvalio se svima koji su došli i kazao da se pirotski Dom kulture trudi da očuva tradiciju našeg kraja.

-Očekuje nas veliki broj manifestacija. Organizovali smo doček Srpske nove godine, očekuje nas od sutra revija francuskog filma, Sajam peglane kobasice, a februara i za nas veoma značajan događaj Salon knjige i grafike-kazao je Ćirić. On je svima koji slave, čestitao Svetog Jovana.

A.Ć.

Slične vesti

3 Comments

  1. Zar Dom Kulture ne bi trebalo da bude “multikulturan” za sve stanovnike grada – vernike i ateiste svih vera. Zašto mora da javno slavi slavu? Ako je već ima, neka je obeleži u krugu zaposlenih, bez reflektora.
    P.S. kakav je to dom kulture kad organizuje sajam peglane kobasice? Peglana kobasica je lepa stvar, ali sa kulturom nema veze. To je posao za mesare, kuvare i ugostitelje, a organizacija sajma za TO Pirot

  2. Pa turisticka kolko ja znam ima 4 ili 5 zaposlena i sa toliko malo ljudi nema kapacitet da tako ogromnu manifestaciju organizuje sa par hiljada posetilaca, zato tu mora da pomognu i dom kulture u svom delu, sportaki centar koji daje halu. Dom kulture je odlican potez napravio sa velikim brojes skola, gitare, folklor i sve ostalo sto je odlican potez

  3. Čovek je strpao u istu rečenicu sajam knjiga, francuski film i peglanu kobasicu. To jednostavno ne ide zajedno. Ako pozajmljuju svoje ljude organizatoru to ne znači da treba javno da objavljuju da oni organizujusajam.To je kao kada bi sportski centar objavio da je on organizator sajma peglane kobasice, samo zato što se to dešava u sportskoj sali. Bilo bi još smešnije.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker