Lokalna samouprava

Novosadski sajam: Veliki uspeh pirotskih poljoprivrednih proizvođača – DEVET ZLATNIH MEDALJA i jedna SREBRNA. VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR ZA BOEMSKU POTKOVICU

Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu poljoprivrede, elitnoj manifestaciji ovog tipa u Srbiji, pirotski preduzetnici – iz oblasti prerade mesa i mleka ostvarili su izuzetne rezultate. Kako je Pirotskim vestima kazao generalni sekretar Opšteg udruženja preduzetnika Veroljub Mihajlović, članovi ovog udruženja u Pirot su doneli devet zlatnih medalja, jednu srebrnu, a Opšte udruženje preduzetnika dobilo je pehar za afirmaciju tradicionalne pirotske hrane.

Najsjajnije odličje dobio je Degustacioni centar Boemska potkovica za vrhunske pirotske peglane kobasice, a u ponedeljak će na konferenciji za štampu biti predstavljeni svi dobitnici priznanja.

-Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio ovako značajna priznanja i veoma sam srećan zbog toga. To je za nas još veća obaveza da Boemska potkovica bude zaista najbolja peglana kobasica na tržištu. Veoma je bitan kontinuitet i kvalitet u proizvodnji što je ovog puta potvrdila ocenjivačka komisija Novosadskog sajma sastavljena od najboljih profesora iz tehnologije mesa-kazao je vlasnik Degustacionog centra Boemska potkovica Dalibor Tošić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker