Ostale vesti

Nova Srbija:Vasić za Pirot – Vučić za Srbiju

Na predstojećim lokalnim izborima Nova Srbija nastupa na listi zajedno sa Kolicijom za Pirot – Vladan Vasić, dok na vanrednim republičkim izborima izlazi sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem. Ovakva odluka doneta je u skladu sa principima i načelima naše stranke i smatramo kao jedino ispravno, da Vladan Vasić nastavi vođenje grada, a Aleksandar Vučić vođenje naše državu.

nova srbija

Lokalna lista Srpske napredne stranke koristi ime i prezime premijera, kako bi pokušali da na osnovu njegovog rada i zalaganja, osvoji koji mandat više u lokalnom parlamentu, jer oni svoje rezultate nemaju i pokušavaju svakodnevnim iznošenjem neistina da minimiziraju ono što je sve urađeno u Pirotu u proteklih nekoliko godina. Povereništvo Srpske napredne stranke u Pirotu nema plan, nema program, nema viziju daljeg razvoja grada, i jedino imaju želju da preuzmu vlast, a šta bi bilo posle toga, ni sami ne znaju.
Poslednji u nizu pokušaje prevare glasača je i obilazak Saobraćajnog školskog centra, direktora HE Pirot, Ljubomira Stojanovića i sekretara Auto Moto društva gde su obećali aktiviranje skoro ugašenog centra.
Da podsetimo, Ministarstvo prosvete je zbog racionalizacije radnih mesta ugasila ovaj Centar, što u to vreme nije zanimalo narodne poslanike iz Pirota, koji su svojim glasovima to i podržali. Da ste hteli nešto da učinite, mogli ste, ali niste. 
Jeste, uskoro su izbori, ali vam to ne daje za pravo da nekontrolisano iznosite neistine u javnost, kako bi sakrili svoj nerad u prethodne četiri godine, koliko ste u republičkoj vlasti. 
Ništa niste uradili za Pirot i Piroćance i to jedina istina, sa kojom morate da se pomirite.
Broj 1, na lokalnim i na republilčkim izborima obezbeđuje lepšu budućnost za Pirot i Srbiju!

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker