Politika

Nikola Selaković posetio odbor SNS-a u Pirotu

Generalni sekretar predsednika Aleksandra Vučića i član predsedništva SNS, Nikola Selaković obišao je juče Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pirotu.
Na sastanku, na kome su pored poverenika stranke Milana Jovanovića i Dragane Tončić, načelnice Pirotskog upravnog okruga, bili prisutni i direktori državnih institucija, javnih preduzeća i škola, bilo je reči između ostalog i o ekonomskoj situaciji u Pirotu, razvoju privrede i poljoprivrede u pirotskom kraju i završetku istočnog kraka Koridora 10.
Selaković se interesovao i o problemima u gradu i selima na teritoriji svih opština u Pirotskom okrugu, kao i o ekonomskom stanju stanovništva, nezaposlenosti, migraciji iz manjih sredina u veće i beloj kugi – tačnije odnosu nataliteta i mortaliteta. Najavio je predstojeći dolazak predsednika Aleksandra Vučića Pirotskom okrugu i obećao da će mu preneti sve o čemu je bilo reči na današnjem sastanku.
Na kraju je pozvao sve zainteresovane piroćance da dođu 19. aprila na završini miting u Beogradu, gde će se predsednik obratiti građanima vezano za situaciju u kojoj se Srbija trenutno nalazi.

Saopštenje povereništva SNS-a u Pirotu

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de