Gradska hronika

Neradni dani oko praznika idealni za putovanje – Evropske destinacije za svačiji džep

Tek što je sezona letovanja završena turističke agencije već nude aranžmane za zimovanja i doček Nove godine. Obilazak gradova i popularnih destinacija u Evropi  uvek je u ponudi  svih agencija a najaktuelniji trmin  ove jeseni je od 9. do 13. novembra. 

U ponudi su putovanja za svačiji džep pa se tako do  Sarajeva može otputovati po ceni od  60 evra  a do Pariza  389 evra,  Budimpešta je 115 evra, Tosakana 129 evra. Polasci su uglavnom iz Beograda ali postoji i mogućnost polaska iz Niša uz doplatu od 20 evra po osobi.

“Preporučujemo da građani iskoriste neradne dane u novembru oko Dana primirja i odu na neko zanimljivo putovanje. U ponudi su interesantne destinacije u Evropi,  Budimpešta, Venecija, Milano, Istanbula, Toskana, Pariz, Azurna obala, Ohrid, Istra, Sarajevo, Slovenija, Beč, Trebinje ili Prag” – kaže Maja Golubović  iz turističke Agencije Globus.

Golubovićeva kaže da se Piroćanci već interesuju i za doček Nove godine u nekoj od evropskih metropola. U ponudi je  Solun  po ceni od 129 evra po osobi za pet dana i 3 noćenjaDoček Nove godine u toploj  Atini  košta 189 evra, u cenu je uračunat autobuski prevoz I  tri noćenja sa doručkom. Za mlađe je interesantan  Ohrid, aranžman je od 29 decembra do 2. janura, tri noćenja sa doručkom po ceni od 139 evra. U ponudi su i svi ostali evropski gradovi, dodaje Maja Golubović iz agencije Globus.

Trenutno su aktuelne i first minut ponude za zimovanje u Bugarskoj  u ski centrima Pamporovo i Borovec. Aranžmani su sedmodnevni sa polupansionom u hotelima sa tri i četiri zvezdice.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker