Kultura

Natalija, Jelisaveta i Lana predstavljaće Pirot na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”. Pogledajte najavio video!

Prošlonedeljno snimanje najavnih tizera za promociju dece našeg grada kao i segmenta čiji je cilj da se zaintrigira javnost za njihov nastup u televizijskom prenosu “Srbija u ritmu Evrope” na Prvoj srpskoj televiziji urodilo je kvalitetnim tizer spotovima koji su danas zvanično postavljeni  na Youtube tako da će svi moći da dele link naših predstavnica na svim mrežama I svim kontaktima.

-Danas ćemo u emisiji “150 minuta” na Prvoj Srpskoj Televiziji uzivo cemo proglasiti linije za glasanje otvorenim. Linije za glasanje ce biti otvorene sve do kraja nastupa u samom televizijskom programu na Prvoj Srpskoj Televiziji 06. septembra 2020.godine. Na dnevnom nivou svakog dana u podne  objavljivaće se na instagram profilu “Ritam Evrope” ko je pobednik glasanja tog dana a svake subote pobednik glasanja za tu nedelju ce biti gost uzivo u “150 minuta” na Prvoj Srpskoj Televiziji u studiju u Beogradu. I tako sve do proglasenja pobednika u televizijskom prenosu 06. Septembra 2020.godine uživo. Natalija, Lana i Jelisaveta, devojčice  koj predstavljaju Pirot nastupaće pod rednim brojem 9. Broj za slanje sms glasova je 1557. Glasa se slanjem PESMA (razmak) 9.

 

Za predstavnike Pirota možete glasati od ponedeljka 06.07.2020. godine do zatvaranja glasanja u televizijskom prenosu tako što ćete na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 09. Sa jednog broja možete poslati neograničeni broj poruka.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker