Ostale vesti

„Naša stvar kafanske karaoke” i u Pirotu

Apatinska pivara poziva sve zainteresovane na prve Naša stvar kafanske karaoke” koje će biti održane u petak, 29. maja, u 23:00h, u baru „Odeon”.

Proglasenje pobednika - ApatinOdlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija!

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Nagrade za pobednike

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker