Politika

Naprednjaci kritikuju lokalnu vlast

Narodni poslanici sa liste Srpske napredne stranke Radmilo Kostić i Dragan Todorović, koji su i odbornici u SO Pirot, kao i Vojislav Milošević, iz Povereništva SNS, na današnjoj konferenciji za novinare kritikovali su rad lokalne vlasti, na čijem je čelu Vladan Vasić. Oni su još jednom konstatovali da zbog ovakvog rada Vasić treba da podnese ostavku.

naprednjaci

Kostić je svoju tvrdnju ilustrovao činjenicom da  je Agencija za borbu protiv korupcije, nedavno donela rešenje o javnom objavljivanju, preporuke za razrešenje sa funkcija direktora  osnovnih škola “Vuk Karadžić” i  “Sveti Sava”, zbog korupcije odnosno nepotizma. Niko od članova školskih odbora iz redova lokalne vlasti, nije reagovao baš kao i opštinski prosvetni inspektor .

Dragan Todorović  je kazao da je Vasić na vlasti već 11 godina i to zahvaljujući “kupovini” odbornika, a poslednji slučaj desio se pre nekoliko dana, kada je u većinu ušao odbornik sa liste Pirotske nove snage. Milošević je optužio rukovodstvo “Komunalca2 i lokalnu vlast za bahatost, što se može videti i na primeru seče “zdravih stabala” u parku kraj Kalea.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker