Lokalna samouprava

Napokon – Novim asfaltom od Sopotske petlje, preko Temske do Cerove

Veliki broj apela lokalne samouprave, Javnom preduzeću “Putevi Srbije” da se na kvalitetniji način održavaju i uređuju regionalni putevi koji su pod ingerencijom države, konačno je ove sezone urodio plodom, a rezultati se vide na regionalnom putu Pirot-Knjaževac,  tačnije od Sopotske petlje do sela Cerova.

Temska 2Gradonačelnik Vasić je sredinom aprila prilikom obilaska asfalterskih radova kod sela Cerova, dobio uveravanja od predstavnika Puteva Srbije da će i deonica regionalnog puta od Cerove pa sve do Sopotske petlje biti rekonstruisana. Tom prilikom Vasić je ukazao i na druge deonice regionalnih puteva koje su takođe u veoma lošem stanju poput problema na putu prema Planinarskom domu, selima Blato i Babušnici, ali i od Sadikovog bunara do Bele Palanke.

cerova asfaltiranje_1Poslednjih nedelja od Cerove do Sopotske petlje asfaltom je presvučeno oko 10 kilometara puta, a deonica od takozvanog “Prebijenog dela” do Sopotske petlje u dužini od oko 3 km, radiće se narednih dana.

Temska 4

Regionalni put Pirot-Knjaževac je prethodnih godina bio u katastrofalnom stanju, i radovi koji se izvode ove sezone, značiće mnogo meštanima koji gravitiraju u ovom delu opštine, ali i turistima koji sve više posećuju naše krajeve.

Temska 3

Prošle godine je lokalna samouprava nakon više sastanaka u Beogradu, izdejstvovala asfaltiranje puta od sela Gnjilan do Sadikovog bunara.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Jos je ostala deonica od Sadikovog Bunara do sela Ponora-koju ste onomad i obecali.Ta deonica je naime od strateskog znacaja jer prilikom nekog zatvaranja napr.mosta kod sela Ciflik preusmeravali su sav saobracaj na ovu deonicu i tako su maltene teskim kamionima i ostetili ovu deonicu.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker