Gradska hronika

Napad na našu dvadesetpetogodišnju sugrađanku dobiće sudski epilog!

Našu dvadesetpetogodišnju sugrađanku Anđelku Pejčić brutalno su u sred bela dana pretukle sugrađanke –  grupa od pet devojaka,  iz naizgled potpuno banalnog razloga – zbog neplaćene usluge sređivanja noktiju. Nakon ovog događaja, koji će po svemu sudeći dobiti sudski epilog, na fejsbuku je Anđelkina sestra Jelena Mitić Mitrović pokrenula grupu koja za cilj ima da se utiče na smanjenje svih vidova nasilja. 

Napad se desio u sred bela dana, na raskrsnici kod Hotela.

-Iz hobija se bavim sređivanjem noktiju. Prošle godine sam jednoj od njih, inače reč je o sestrama koje su ćerke čoveka koji je dobro poznat policiji. Njima sam sređivala nokte što mi nikada nije platila-kaže Anđelka.

Do sukoba je došlo kada su se srele kod semafora.

-Tukle su me rukama, nogama, pesnicama, udarale su mi šamare, čupale kosu. Moj dečko je bio pored mene i nekako je na jedvite jade uspeo da me otrgne na kratko. Međutim, tada je iz obližnje mesare istrčala njihova najstarija sestra i počela da me udara, oborila na zemlju i počela da šutira. Od siline udaraca ispala su mi sočiva. Povređen je čak i moj dečko, a spasili su nas momci koji su dotrčali iz susednog kafića i nekako uspeli da na otrgnu-kaže Anđelka i dodaje da je nakon ovog događaja najpre otišla u policiju, prijavila napad, nakon toga i u bolnicu gde su joj konstatovane brojne povrede, o čemu je dobila i lekarsko uverenje.

Anđelka kaže da se nakon svega ne oseća više sigurno.

-Dobila sam i pretnje i strahujem za svoju bezbednost-kaže Anđelka i dodaje da će ceo slučaj dobiti epilog na sudu jer su već angažovale advokata.

fotografije – lična arhiva

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker