Gradska hronika

Namerno zapalio pomoćnu zgradu-jedna osoba povređena

Policijski službenici Policijske uprave u Pirotu su po odobrenju Osnovnog javnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati, A. Dž. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

pozar na staroj planiniOsumnjičeni se tereti da je 25. novembra izazvao požar na ekonomskoj zgradi u okolini Pirota u kome je jedna osoba povređena.

U požaru je izgorela krovna konstrukcija, uskladišeno seno, žito i kukuruz, kao i deo poljoprivrednog alata. Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 350 hiljada dinara.

Brzom intervencijom Vatrogasne jedinice u Pirotu zaustavljeno je dalje širenje vatre na druge dve porodične kuće u neposrednoj blizini.

saopštenje Policijske uprave Pirot

fotografija-ilustracija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

2 Comments

  1. Pa mogli ste da napisete da pored te jedne zgrade koja je zapaljena ,zapalio je i okucnicu svog prvog komsije,pored svega ovog je ukrao yugo i zapalio ga u okolini Pirota….A vrhunac svega je lista koje sve ljude je potrebno po njegovom misljenju elimiminisati….

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker