Gradska hronika

Najviše radnika traže novi vlasnici hotela Pirot

Na Sajmu zapošljavanja koji svake jeseni tradicionalno organizuje pirotska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, najviše radnika-čak 30 traži kompanija “S&V drilling mine services”, novi vlasnik Hotela Pirot koja traga za menadžerima, kuvarima, konobarima, recepcionerima i sličnim profilima.hotel pirotSajam će biti održan 31. oktobra u hali “Kej” i trajaće od 10 do 14 sati.

Osim novih vlasnika hotela Pirot, radnike traži i grčka firma “Aktor” koja gradi deonicu Koridora 10 kod Pirota i Bele Palanke, kojoj su potrebni vozači građevinskih mašina, kipera i sličnih vozila, ukupno devetoro radnika. “Marmil” traži koordinatora maloprodaje, prodavce, pekare, pomoćne radnike za ukupno deset pozicija.

Kompanija “Adimes” za rad u Beloj Palanci traži 18 radnika uglavnom mesarske struke, ali i vozače i pomoćne radnike. Ukupno 26 radnika tekstilne struke traže babušničke firme “Lisca” i “Patex”, a među poslodavcima koji potražuju najveći broj radnika je i hladnjača “Lenada” koja namerava da uposli 22 radnika na preradi voća, vozača viljuškara, električara.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker