Gradska hronika

Najveće interesovanje za rad u hotelu Pirot

U hali “Kej” danas je održan tradicionalni jesenji Sajam zapošljavanja na kome se predstavilo 29 poslodavaca i iskazalo potrebu za upošljavanjem ukupno 223 radnika svih struka.

_DSC2926Najviše radnika namerava da uposli kompanija “S&V drilling mine services”, novi vlasnik hotela Pirot. Vlasnici hotela nameravaju da zaposle tridesetak radnika.

_DSC2928Kako je Pirotskim vestima izjavila vlasnika hotela Ana Lazarević, biće upošljeni recepcioneri, kuvari, konobari, menadžeri i drugi profili.

-Već sada regrutujemo kadrove kako bi izabrali najbolje jer će hotel Pirot zadovoljavati visoke standarde i pružati visok kvalitet usluge svojim gostima. U toku je renoviranje koje treba da bude završeno do kraja naredne godine tako da planiramo da Novu 2015. godinu dočekamo u potpuno renoviranom hotelu. Svi ovi kadrovi biće upošljeni kada hotel krene sa radom, a u toku renoviranja, koje izvodi naša firma, biće angažovan i dobar broj fizičkih radnika iz Pirota tako da će biti posla i za vreme renoviranja i kada ono bude završeno. U renoviranje ćemo uložiti između 2,5 i 3 miliona evra-kazala je Lazarevićeva Pirotskim vestima.

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

3 Comments

  1. Понекад је довољно да се види макар нешто мало ново а успешно, па да се дође до нове славе. Имамо ауто пут, околина скоро да подсећа на пустињу, имамо реку, а у близину брану, само нам фале људи од акције и да се претворимо у Балкански Лас Вегас.

  2. Svako ulaganje u ovom gradu je samo za pohvalu ! Ovako veliki projekat i ulaganje u novi hotel otvoriće vrata Pirotu i dobrodošlicu naših i stranih turista. Trebamo biti ponosni i zahvalni g-dinu Stivu Lazarevicu i g-đi Ani Lazarević koji su odlučili da se vrate i kapital svoje kompanije uloze ovde. Ne sumljivo je da ce se otvoriti i nova radna mesta i zaposliti ljudi različitih profila iz oblasti hotelijerstvo i turizam. Otvaranjem hotela otvoriće se novi restorani, objekti za zabavu i slično. Šta reći , nego biti jos ponosniji za one koji ostajemo da živimo u gradu, koji iz godine u godinu dobija lepši izgled.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker