Gradska hronika

Najpovoljniji prenos i registracija vozila u gradu!

Piroćanac Branislav Mitić, iako ima diplomu Fakulteta zaštite na radu i završene Specijalističke studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji, nije uspeo da nađe posao u struci pa se odlučio da uplovi u preduzetničke vode i bude sam svoj gazda. Vlasnik je Agencije za prenos i registraciju vozila “Dragana MB”. Branislav kaže za Pirotske vesti da bi svima preporučio da, ukoliko imaju mogućnosti, pokrenu svoj biznis.

agencija dragana mb

Kako kaže Mitić, iako agencija postoji tek pola godine, još uvek posluje na “pozitivnoj nuli”, a osim za sebe, na ovaj način obezbedio je posao i za svog brata koji je takođe ostao bez posla

-Jeste teško u početku, ali je zaista veliko zadovoljstvo znati da si sam svoj gazda. Iako imam fakultetske diplome, radio sam i kao taksista, ali i u privatnoj firmi za obezbeđenje. Ipak, smogao sam snage da pokrenem svoju agenciju za prenos i registraciju vozila, uspostavio odličnu saradnju sa kompanijom “DDOR Novi Sad” i za sada mogu da kažem da sam zadovoljan. Uspevam da budem na pozitivnoj nuli, a već polovinom naredne godine očekujem da uspemo da sa bratom zaradimo i za plate, jer posla ima sve više-kaže Mitić i dodaje da mu u poslu mnogo svojim savetima pomaže i supruga Dragana, koja je diplomirani ekonomista.

Svojim klijentima, agencija “Dragana BM” omogućuje plaćanje registracije na rate bez kamate po najpovoljnijim uslovima u gradu, a svako ko se odluči da registruje automobil preko ove agencije dobija i prigodan poklon. Agencija “Dragana MB” nalazi se u Tržnom centru u ulici Nišavski odred.

branislav mitic

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker