Svi na Gradski bazen – pravo mesto za tropske dane

Podelite

Gradsko kupalište u Pirotu danas i zvanično počinje sa radom, a s obzirom na današnje tropske temperature, upravo “pirotsko more” prava je destinacija za uživanje.

Mila Đorđević

To dobro znaju i tri prelepe Piroćanke Mila Đorđević, Anja Mitrović i Milica Nikolić koje svako leto rado provode na “pirotskom moru” gde uživaju u kupanju, u hladovini okolnih kafića ili bavljenju sportom na brojnim sportskim terenima u okviru bazenskog kompleksa.

 

Posetiocima su na raspolaganju i brojni kafići gde se može uživati u hladovini, ali i prelepom zalasku sunca na Gradskom kupalištu.

Anja Mitrović

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1