Gradska hronika

Najbolje iz Pirota na Beogradskom manifestu

Prvi put ove godine na Kalemegdanu, u Beogradu, od 22. do 24. maja organizuje se BEOGRADSKI MANIFEST- Festival manifestacija, degustacija i destinacija. Štand na ovoj elitnoj manifestaciji ima i Turistička organizacija Pirot.

pirotska peglana kobasicaPreko 15 različitih programa, turističkih, sportskih, muzičkih i kulturno umetničkih, na kojima se predstavlja preko 50 opština iz Srbije. Na Manifestu učestvuje i naša TO PIROT, koja se prema rečima direktora predstavlja sa vodecim manifestacijama naseg grada-Sajmom pirotske peglane kobasice, Jagnjijadom u Krupcu i Festivalom staroplaninskih jela, koji će se održati u Temskoj, 18.jula ove godine.
image

-Idealna prilika da se predstavimo i najavimo manifestacije kao i ostale turističke potencijale grada, uz vec dobro poznatu gastro ponudu grada, imajući u vidu da Kalemegdan u toku dana poseti preko 10.000 ljudi, uglavnom stranaca. Pirot je izmedju ostalog nadaleko poznat po pomenutim manifestacijama i nama je cilj da što više posetilaca dodje i uživa u našem gradu. Beogradski manifest podrzali su grad Beograd i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a dogadjaj je svečano otvorio ministar Rasim Ljajić.

image

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker